گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

مردم‌یاری سپاه در مناطق برفی چهارمحال و بختیاری و اصفهان ادامه دارد| رفع بخشی از نیاز‌های فوری غذایی و زیستی مردم

  • کد خبر: ۱۵۱۳۷۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
مردم‌یاری سپاه در مناطق برفی چهارمحال و بختیاری و اصفهان ادامه دارد| رفع بخشی از نیاز‌های فوری غذایی و زیستی مردم
از نخستین ساعات ایجاد مشکلات ناشی از بارش‌های سنگین و کم سابقه برف در مناطقی از استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان، بخشی از توانمندی و امکانات نیروی زمینی سپاه برای امدادرسانی و خدمت به مردم بسیج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ظرفیت و توانمندی نیروی زمینی سپاه از نخستین ساعات ایجاد مشکلات ناشی از بارش‌های سنگین و کم‌سابقه برف در مناطقی از استان‌های چهارمحال و بختیاری و اصفهان در قالب نیرو‌های فنی و امدادی گروه مهندسی رزمی ۴۰ صاحب‌الزمان‌(عج)، ۸ نجف و ۱۹ فجر و همچنین زیر گروه جهادی شهید صیاد شیرازی در دو بخش نیروی انسانی و همچنین ادوات و تجهیزات فنی و مهندسی در عملیات امدادی مشارکت دارند.

علاوه بر اعزام ۱۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین مهندسی و راهداری این نیرو به مناطقی از شهرستان کوهرنگ و گردنه کلوسه در بخش موگویی چهارمحال و بختیاری و فریدونشهر اصفهان، بخشی از عملیات رساندن مواد غذایی مورد نیاز در روستا‌های گرفتار آمده در برف نیز با محوریت گروه مهندسی رزمی ۴۰ صاحب الزمان (عج) نیروی زمینی سپاه در حال اجرا است.

واحد‌های انسانی و فنی و مهندسی نیروی زمینی سپاه در کنار سایر ارگان‌ها و نهاد‌ها و گروه‌های جهادی موفق شدند تا چندین کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی مسدود شده در اثر بارش سنگین برف را بازگشایی نموده و درهمین حال به دلیل محدود شدن دسترسی مردم مناطق صعب‌العبور روستایی، بیش از ۵۰۰ بسته معیشتی اهدایی نیروی زمینی سپاه را نیز در اختیار ساکنان این مناطق قرار دهند؛ هر بسته اهدایی شامل برنج، روغن، مرغ، ماکارونی و حبوبات به همراه نان بسته بندی است که در اختیار مردم گرفتار آمده در محاصره برف قرار گرفت.

مشارکت در برقراری دوباره برق مناطقی که برق آن‌ها در اثر برف سنگین قطع شده بود، همکاری و هم افزایی با ستاد بحران در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری، گشایش بخشی از راه‌های مسدود شده شهری و روستایی، رفع بخشی از نیاز‌های فوری غذایی و زیستی مردم گرفتار در برف و عملیات امدادی در مناطقی که ارتفاع برف به بیش از دو متر هم می‌رسید از جمله فعالیت‌های واحد‌هایی از نیروی زمینی سپاه است که همچنان ادامه دارد.

توانمندی و ظرفیت اعزامی این نیرو تا عبور از شرایط بحران و بازگشت به وضعیت عادی در کنار مردم و در خدمت آنان خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->